Bayrakli'nin Ögrencileri Doga Ile Iç Içe

Okul öncesi egitimde Bayrakli’ya özgü gelistirilen modelle ögrencilerini agirlayan Bayrakli Belediyesi, egitimi dogaya tasiyor. Ayda ve Elif Bebek Anaokullarinin ögrencileri, orman gezileri sayesinde çevre egitimlerini dogada alarak, kitaplarda gördükleri nesnelerle tanisma firsati buluyor.

Bayrakli'nin Ögrencileri Doga Ile Iç Içe
Okul öncesi egitim yatirimlariyla dikkat çeken Bayrakli Belediyesi, Bayrakli özelinde gelistirilen egitim modeli sayesinde tüm ögrencilerine "deneyimleyerek ögrenme" imkani sunuyor. Pazar yeri ziyaretinde meyve ve sebzelere dokunma firsati bulan ögrenciler, orman gezilerinde de daha önce karsilasmadiklari nesnelerle tanisiyor. Uzman egiticiler esliginde gerçeklesen geziler, ögrencilere dogayi kesfetme imkani sunuyor. Doga ile iç içe büyüyen çocuklarin temel egitimler disinda doga ve hayvan sevgisi ile çevre bilinci konularinda da uygulamali dersler almasi ailelerde de memnuniyet olusturuyor. Ögrencilerin gelisimleri için oldukça önemli oldugu belirtilen gezilerin devam edecegi ifade ediliyor.

Hem egleniyorlar hem ögreniyorlar

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, "Gelecegimizin teminati çocuklarimiza iyi birer egitim vermek için mücadele ediyoruz. Bayrakli özelinde gelistirdigimiz Bayrakli Egitim Modeli sayesinde çocuklarimiza hem ögrenme hem eglenme firsati taniyor, dogayi ve çevrelerini kesfetmelerini sagliyoruz. Demokratik, katilimci ve üretmeye dönük yenilikçi egitim modelimizle gelecegin basarili bireylerini yetistiriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA