Baskan Tahmazoglu'ndan, Depremde Yakinlarini Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, 11 ili etkileyen asrin felaketinde yakinlarini kaybeden aileleri ziyaret ederek bassagligi diledi.

Baskan Tahmazoglu'ndan, Depremde Yakinlarini Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti
Baskan Tahmazoglu, asrin felaketi olarak ifade edilen ve Kahramanmaras merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerde çevre illerden ve ilçelerden Gaziantep’e gelen, yakinlarini kaybeden, yaralanan aileleri evlerinde ziyaret ederek ailelerin acilarini paylasti. Yakinlarini kaybeden ailelere bassagligi dileyen Tahmazoglu, dehset gecesinde yaralananlara ve enkazdan sag kurtarilan ailelere ise geçmis olsun dileginde bulundu.

Hayatini kaybedenler için Fatiha

Depremzedelerin ihtiyaçlari olup olmadigini soran ve her türlü ihtiyaçlarinda depremzedelerin yanlarinda olduklarini belirten Baskan Tahmazoglu, asrin felaketinde hayatini kaybedenler için de Fatiha ve dualar okudu. Yaralarin birlikte sarilacagini belirten Tahmazoglu, "Devlet ve millet el ele vererek yaralarimizi birlikte sariyoruz. Asrin felaketini yasadik. Sahinbey Belediyesi olarak her zaman vatandaslarimizin yaninizdayiz, Vatandaslarimizla bir ve beraberiz, her türlü acilarini paylasiyoruz. Afetten sag kurtulan vatandaslarimizin hizlica toparlanmasi, sosyal hayatin içinde olmasi için elimizden gelen tüm imkanlari seferber ediyoruz. Bu çerçevede çevre illerden ve ilçelerden sehrimize gelen ve yakinlarini kaybeden ailelerimizi ziyaret ederek bassagligi dileklerimizi ilettik. Bir kez daha tüm deprem sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Mekânlari cennet olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA