Agri'da Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlandi

Agri’da Istiklal Marsi’nin Kabulünün 102. Yili ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla program düzenlendi.

Agri'da Istiklal Marsi'nin Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlandi
Istiklal Marsi’nin kabulünün 102. Yildönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayisiyla Il Milli Egitim Müdürlügü koordinatörlügünde Naci Gökçe Anadolu Lisesi ögretmen ve ögrencileri tarafindan Kültür ve Kongre Merkezi salonunda düzenlenen program,saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Programda Kahramanmaras merkezli 6 Subat’ta yasanan depremlerdehayatini kaybeden vatandaslar içinKuran tilaveti gerçeklestirildi.

Naci Gökçe Anadolu Lisesi Müdürü Fuat Murat’ingünün anlam ve önemini belirten konusmasinin ardindanMehmet Akif Ersoy’un hayatini anlatan sinevizyon gösterimi yapildi. Program, ögretmen ve ögrenciler tarafindan hazirlanan “Asimin Dilinde Bir Destan” isimli programin sunumu ile sona erdi.Programa, Vali Vekili Ibrahim Senkon, Tugay Komutani Vekili Erhan Cesur, Belediye Baskan Vekili Ayten Karakoç, Ibrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Faruk Kaya, AK Parti Agri Il Baskani Orhan Güngör,Özel Idaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, kurum müdürleri,okul müdürleri, ögretmen ile ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA