Depremzede Çocuklarin Yüzü Masal Ve Çizgi Film Kahramanlari Ile Güldü

Kayseri’de Il Milli Egitim Müdürlügü görevlileri, masal ve çizgi film kahramanlarinin kostümlerini giyerek, depremzede çocuklara moral verdi.

Depremzede Çocuklarin Yüzü Masal Ve Çizgi Film Kahramanlari Ile Güldü
Kahramanmaras merkezli meydana gelen ve 11 ilin etkilendigi 7.7 ve 7.6 siddetindeki depremlerin ardindan Kayseri’ye gelerek yurtlara yerlestirilen depremzedeler için çesitli etkinlikler düzenleniyor. Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü AR-GE Subesi görevlileri, Seyyid Burhannettin Erkek Ögrenci Yurdu’nda kalan depremzede çocuklar için program düzenledi.

Masal kahramanlari Keloglan, Nasrettin Hoca ve çizgi film kahramani Mickey Mouse kostümünü giyen ekipler, meddah esliginde keyifli bir etkinlik yapti. Palyaçonun da bulundugu etkinlikte keyifli anlar geçiren çocuklar, unutulmaz bir gün yasadi. Etkinligin sonunda çocuklara da çesitli hediyeler verildi.

Etkinlik hakkinda konusan Kayseri Il Milli Egitim Müdürlügü AR-GE Subesi’nde görevli Edebiyat Ögretmeni Ibrahim Doganyigit, “Arkadaslarimizla beraber aklimiza böyle bir fikir geldi. Bunun çocuklarimiza faydali oldugunu düsünüyorum. Psiko sosyal anlamda bir destek çalismasi yapilacak ve bizde ne yapabiliriz diye düsündük. Aklimiza böyle bir fikir geldi. Büyük bir acimiz var. Burada çocuklarin mutlu oldugunu görmek bizim için paha biçilemez. Onlarla beraber bizde mutlu oluyoruz. Burada Keloglan’imiz, Nasrettin Hoca, palyaçomuz, Mickey Mouse’miz var. Güzel bir program ortaya çikiyor” dedi.

Kaynak: İHA