Deprem Konulu Konferansta Koltuklar Bos Kaldi

Bilecik’te düzenlenen ‘Türkiye’nin Deprem Gerçegi ve Bilecik Ilinin Depremselligi’ konulu konferansta koltuklarin büyük bölümü bos kaldi.

Deprem Konulu Konferansta Koltuklar Bos Kaldi
Seyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, Bilecik Belediyesi ve TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odasi isbirliginde gerçeklestirilen konferansa katilan vatandaslar depremle ilgili merak ettigi sorulara cevap buldu. Jeoloji Mühendisleri Odasi Eskisehir Sube Baskani Prof. Dr. Can Ayday’in sunum gerçeklestirdigi konferansta, Türkiye’de deprem gerçegi anlatildi.

"Sehrimizin ve ülkemizin bu tür büyük felaketleri bir daha yasamamasi için çalismalarimizi gerçeklestirecek ve böylesi acilarin bir daha yasanmamasi için gayret gösterecegiz"

Konferans sonrasi söz alan Belediye Baskan V. Melek Mizrak Subasi; “6 Subat tarihinde yasanan ve 11 ilimizi etkisi altina alan depremin, olusan ihmaller sonucu nasil büyük kayiplara yol açtigini tüm gerçekligiyle hepimiz gördük. Sehrimizin ve ülkemizin bu tür büyük felaketleri bir daha yasamamasi için çalismalarimizi gerçeklestirecek ve böylesi acilarin bir daha yasanmamasi için gayret gösterecegiz” dedi.

Koltuklarin büyük oranda bos kaldigi konferansa Baskan V. Melek Mizrak Subasi, CHP Il Baskani Mehmet Metin Yasar, IYI Parti Il Baskani Yusuf Paçaci, Kent Konseyi Baskani Seyfi Özgen, belediye meclis üyeleri, baskan yardimcilari, çesitli sivil toplum kuruluslari ve meslek odalari ile vatandaslar katilim sagladi.
Kaynak: İHA