Deprem Bölgesine Bir Destek De Bayburtlu Muhtarlardan

Bayburt Belediyesi tarafindan baslatilan deprem yardim kampanyasina Bayburtlularin destegi her geçen katlanarak artarken kampanyaya bir destek de muhtarlardan geldi.

Deprem Bölgesine Bir Destek De Bayburtlu Muhtarlardan
Bayburt Merkez Ilçe Mahalle ve Köy Muhtarlari Dernegi Baskani ve Kaleardi Mahallesi Muhtari Arif Kalekahyasi, yönetim kurulu üyesi Zahit Mahallesi Muhtari Mahmut Orun ile Veysel Mahallesi Muhtari Yasar Gökçe merkez mahalle muhtarlari arasinda toplanan nakdi yardimi depremzedelere yardim malzemesi alinmasi için Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye teslim ettiler.

Nakdi yardimi teslim aldiktan sonra açiklamalarda bulunan Baskan Pekmezci , “Bu duyarliliklarindan dolayi muhtarlarimiza çok tesekkür ediyorum. Bizlerde suan 33. araci yüklüyoruz. Bayburt ile deprem bölgesi arasinda köprü olmaya devam edecegiz. Yardiminiz bizlere ekonominin yaninda manevi güç olacak“ ifadelerini kullandi.

Bayburt Merkez Ilçe Mahalle ve Köy Muhtarlari Dernegi Baskani ve Kaleardi Mahallesi Muhtari Arif Kalekahyasi ise “Merkez mahalle muhtarlari olarak aramizda topladigimiz nakdi deprem yardimini yerine ulastirilmasi için belediyemiz olarak sizler depremzedelerin ihtiyaci babinda neyi uygun görüyorsaniz onlarin temininde kullanilmak üzere teslim ediyoruz. Allah hayirli ugurlu etsin. Allah deprem bölgesindeki vatandaslarimiza yardim etsin.” diye konustu.

Kaynak: İHA