Baskan Pekmezci Yardimsever Vatandaslara Tesekkür Etti

Deprem yardimlarinin 3 gündür sürdügü Bayburt’ta hayirsever vatandaslara ve büyük küçük demeksizin yardimlarini esirgemeyen Bayburtlulara tesekkür eden Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, "Aziz hemsehrilerim, Yigit kardeslerim, yufka yürekli bacilarim, kendileri küçük ama yürekleri büyük evlatlarim, Bayburt’umun, koca yürekli insanlari sizinle her yola çikar, her zorlugu gögüslerim. Yardim kampanyasi baslattigimiz andan itibaren hiç durmadiniz. Sizlerle gurur duyuyorum. Birligin daim olsun Bayburt’um" sözlerini kullanarak, yardimlardan dolayi mutluluk duydugunu ifade etti.

Baskan Pekmezci Yardimsever Vatandaslara Tesekkür Etti
Tesekkürlerini bir bir ileten Baskan Pekmezci’nin paylasiminin devaminda ise su ifadeler yer aldi: "Bayburt ile Deprem bölgesi arasinda ilk günden itibaren gönül köprüsü kurdunuz, hiç durmadan, yorulmadan 2 gün içerisinde 18 adet Kamyon yardimini yola çikardiniz.

Bu kampanyada Ilk andan itibaren desteklerini esirgemeden devam ettiren Valimiz Cüneyt Epcim’e, Garnizon Komutanimiz Albay Zekeriya Tosun’a, Rektörümüz Mutlu Türkmen’e, Cumhuriyet Bassavcimiz Huzeyfe Yücedag’a, Emniyet Müdürümüz Nihat Uzun’a, Il Jandarma Komutanimiz Albay Dr. Talha Övet’e, Il Genel Meclis Baskanimiz Bülent Yardimci’ya, BTSO Baskanimiz Süleyman Seyhan’a, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi Baskani Zekeriya Mevlütogullari’na, Ziraat Odasi Baskani Abuzer Yildirimtepe’ye, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kooperatifleri Baskanimiz Bahattin Yöney’e, KAMU-SEN Baskanimiz Ahmet Çaliskan’a, Memur-sen Baskanimiz Kenan Turan’a,

Ülkü Ocaklari Baskanimiz Yunus Emre Zengin’e, Milliyetçi Hareket Partisi Myk Üyemiz Idris Aydin’a, Kizilay Baskanimiz Ensar Yerlikaya’ya, Yesilay Baskanimiz Arif Akcan’a, Muhtarlar Dernek Baskanimiz Abu Bekir Altindas’a, Merkez Mahalle Muhtarlari Baskanimiz Arif Kalekahyasi’na, Gazeteciler Cemiyeti Baskanimiz Murat Okutmus’a, kurum amirlerimize, siyasi parti baskanlarimiza STK temsilcilerimize, is insanlarimiza, Belediye Baskan Yardimcimiz Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk’a, belediye meclis üyelerimize, belediye birim müdürlerimize, belediye çalisanlarimiza, esnaflarimiza, vatandaslarimiza cani gönülden tesekkür ediyorum."

Yardimlarin devam ettigini bildiren Baskan Pekmezci, "Yardim etmek isteyen hemsehrilerimizin yardimlarini iletmek için kamyonlarimiz bölgeye gitmeye devam ediyor" diyerek yardim çagrisinda bulundu.
Kaynak: İHA