Bayburt'ta Da Hissedilen Depremde Can Ve Mal Kaybi Yasanmadi

Merkez üssü Kahramanmaras olan ve 7.4 büyüklügünde meydana gelen deprem birçok ilde hissedildi. Bayburt’ta da saat 04.17’de hissedilen, telasa neden olan depreme iliskin Bayburt Valiligi sosyal medya hesabindan herhangi bir can ve mal kaybinin yasanmadigini duyurdu.

Bayburt'ta Da Hissedilen Depremde Can Ve Mal Kaybi Yasanmadi
Açiklamada su ifadeler yer aldi: "Merkez üssü Kahramanmaras, Pazarcik ilçesi olan 7.4 büyüklügünde yasanan deprem Bayburt’tan hissedildi. Su ana kadar valiligimize intikal eden herhangi bir can ve mal kaybi yoktur. Ilçeler ve köylerle irtibat halindeyiz. Depremden etkilenen tüm vatandaslarimiza geçmis olsun."

Bununla birlikte Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, sosyal medya hesabindan depremden etkilenenlere geçmis olsun dileklerinin yazili oldugu bir paylasimda bulundu. Pekmezci’nin paylasiminda ise su sözler kullanildi: "Kahramanmaras Pazarcik’da 7.4 siddetinde meydana gelen, sehrimizde ve ülkemizin birçok ilinde hissedilen, depremden etkilenen tüm vatandaslarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Allah beterinden korusun."
Kaynak: İHA