Yollar Temizlendi, Çocuklar Karin Keyfini Çikardi

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ekipleri, sehrin kirsal ve yüksek kesimlerinde yogun tipi ve etkili olan kar yagisi ile mücadelesini 7 gün 24 saat esasina göre sürdürerek, kentte kapali kirsal mahalle yolu birakmadi. Büyüksehir ekipleri mahalle yollarini açarken, çocuklar da karin keyfini çikardi.

Yollar Temizlendi, Çocuklar Karin Keyfini Çikardi
Merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 156 araç ve 328 personel ile kardan kapanan yollari açma faaliyetleri yürüten ekipler, çift vardiya uygulamasi ile karla etkin mücadelesini sürdürüyor. Bu çerçevede, Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri, kar yagisi ve yogun tipi nedeniyle kapali olan Tomarza ilçesinde 30, Bünyan’da 12, Talas’ta 3, Yahyali’da 5, Develi’de 20, Sariz’da 20 ve Pinarbasi’nda 22 mahalle olmak üzere toplam 112 mahalleyi yapilan çalismalar sonucu ulasima açti.

Öte yandan Büyüksehir’in ekipleri karla mücadele ederken, çocuklar da karin keyfini çikardi. Ekiplerin Pinarbasi ilçesi Büyük Potuklu mahallesinde, yollari temizledigi sirada çocuklarin da karin tadini çikardigi görüldü.

Çocuklarin poset ile yaptiklari ve renkli görüntülere sahne olan kayak keyfi, amatör kameralara yansidi. Ekiplerin, 7 gün 24 saat esasina göre yogun çalismasi sonucu sehir merkezi ve kirsalda kapali yol birakmazken, ekipler yol genisletme ve temizleme çalismalarina da araliksiz devam ediyor.
Kaynak: İHA