Batman IHA Muhabirlerine Ödül

Ihlas Haber Ajansi Batman muhabirleri Osman Arslan ve Aziz Karatas, Batman’da düzenlenen ’Yilin Basarili Gazetecileri’ yarismasinda "King Bock dünya sampiyonu 10 kilometrelik yolu yürüyerek gitti" haberiyle spor dalinda ödüle layik görüldü.

Batman IHA Muhabirlerine Ödül
Batman Basin Konseyi tarafindan bu yil 2’ncisi düzenlenen ’Yilin Basarili Gazetecileri’ yarismasinda yerel ve ulusalda basarili gazeteciler ödüllendirildi. Farkli basin kuruluslarinda görev yapmis gazetecilerden olusan jüri üyeleri, yarismaya basvuran basin mensuplarinin eserlerini degerlendirdi. Degerlendirme sonucunda ’Yilin Basarili Gazetecileri’ yarismasinda ödül alan gazetecilerin isimleri açiklanirken, 8 dalda ödüle layik görülen gazetecilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

IHA Batman muhabirleri Osman Arslan ve Aziz Karatas, "King Bock dünya sampiyonu 10 kilometrelik yolu yürüyerek gitti" haberiyle spor dalinda ödüle layik görüldü.



"Amaç isini hakkiyla yapanlara hakkini teslim etmektir"

Programda konusan Batman Basin Konseyi Baskani Ercan Arslan, bu yil hem ulusal haber ajanslarinda hem de yerel gazetelerde çalisan muhabirleri ödüllendirdiklerini söyledi.

Ödül alanlarin meslek hayatlari boyunca aldiklari ödüle layik olacaklarina inandiklarini belirten Arslan, "Her ne kadar gazetecilik meslegi itibar kaybediyorsa da biz basin mensuplarina düsen görev, bu kötü gidisati tersine çevirmektir. Gazeteciligi ayakta tutan ve gelecekte en iyi noktaya tasiyacak en önemli özellik ise yine bu özel meslegin hakkini veren meslektaslarimiz olacaktir. Bu ödül törenlerinin en büyük amaci da isini hakkiyla yapanlara hakkini teslim etmektir" dedi.

Ödül törenine Vali Ekrem Canalp, Il Emniyet Müdürü Köroglu Kiraç, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Baskani Mehmet Ali Dim, Sabah Gazetesi Yazari Yavuz Donat, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri, yerel ve ulusal basin mensuplari katildi.

Kaynak: İHA