Baskan Özcan Kurmaylarini Kriz Masasinda Topladi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Nazilli’nin yüksek kesimleri basta olmak üzere pek çok noktasinda etkili olan olumsuz hava sartlari nedeniyle acil kriz masasi olusturdu.

Baskan Özcan Kurmaylarini Kriz Masasinda Topladi


Aksam saatlerinde daire müdürlerini toplantiya çagiran Baskan Özcan, Karacasu ve Belenova’da mahsur kalan vatandaslara yardim için de Nazilli Belediyesi’ne bagli ekiplerin ulastigini kaydetti.

Vatandaslari dikkatli ve tedbirli olmasi konusunda uyaran Baskan Özcan, "Nazilli’de olumsuz hava sartlari ile mücadelede çalistirilmak üzere tüm araç ve ekiplerimizle sahadayiz. Hemsehrilerimizin herhangi bir magduriyet yasamamasi için 24 saat esasina göre çalisiyoruz. 4’er kisilik ekipler olusturduk. Kar yagisinin etkili oldugu bölgelerde ekiplerimizle birlikte incelemelerimizi gerçeklestirecegiz. Vatandaslarimizin özellikle karla mücadelede yapilan uyarilara riayet edilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstereceklerine inaniyoruz" dedi.



Kis sartlari nedeniyle herhangi bir olumsuzluk yasayan vatandaslar 7 gün 24 saat 444 1 391 numarali telefondan Nazilli Belediyesi’ne ulasabilecek.
Kaynak: İHA