Bayburt Belediyesinin Kar Mesaisi Araliksiz Devam Ediyor

Bayburt’ta etkili olan kar yagisiyla birlikte karla mücadele çalismalarini araliksiz olarak sürdüren Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri sehrin birden fazla noktasinda ayni anda çalismalarina devam ediyor.

Bayburt Belediyesinin Kar Mesaisi Araliksiz Devam Ediyor
Kar yagisiyla beraber çalismalarina yogun bir sekilde devam eden ekipler çalismalarini ara vermeden yüksek tempo ile sürdürüyor. Çalismalar dahilinde bir yandan ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalismasi yapan ekipler diger yandan buzlanma tehlikesine karsi tuzlama çalismasi gerçeklestiriyor.

Kar kalinliginin yer yer 20 santimetreyi buldugu sehirde ayrica araç ve yaya trafiginin olumsuz etkilenmemesi için yogun çaba sarf eden ekiplerin bir kismi da sehrin en islek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kaldirimlarda kar küreme çalismasi yaparken bir diger ekipte mahallelerden sehre inen merdivenlerde kar temizligi yapiyor.

Yogun bir sekilde devam eden çalismalar hakkinda açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Hükmü Pekmezci, "Çalisma temposunu her geçen saat yükseltiyoruz. Sehrimizin dört bir yaninda ayni anda arkadaslarimiz çalismalarini sürdürüyorlar. Biz her zaman söylüyoruz Bayburt’ta kar çile degil, berekettir. Vatandaslarimizin kar yagisindan etkilenmemeleri adina tüm tedbirlerimizi aldik. Tüm ekiplerimizle sahadayiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA