ZBEÜ'de Avrupa Kredi Transfer Sistemi Egitimi Verildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde akademisyenlere yönelik Avrupa Kredi Transfer Sistemi (AKTS) ve hesaplanmasi egitimi verildi.

ZBEÜ'de Avrupa Kredi Transfer Sistemi Egitimi Verildi
Tahir Karauguz Konferans Salonunda Eregli Egitim Fakültesi Ögretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Yücel Ertem tarafindan verilen egitime, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu, fakülte, yüksekokul, konservatuari yöneticileri olan Dekan, Dekan Yardimcilari, Müdür ve Müdür yardimcilari ve çok sayida akademisyen katildi.

Üniversitenin kalite süreçlerinin sürekli gelisimine yönelik olarak düzenlenen seminerde; AKTS hakkinda verilen bilgilendirmeler yaninda ögrenme çiktilari ve program yeterlilikleri çerçevesinde sistem hakkinda gü ncel bilgiler paylasildi. AKTS hesaplamasina yönelik olarak uygulamali örnekler esliginde, hesaplanan kredilerin dogrulanmasi için yapilacak anket çalismalari üzerine de bilgiler verildi.

Yaklasik iki saat süren egitim semineri, akademisyenlerin sorularinin cevaplamasinin ardindan Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Senol Hakan Kutoglu’nun Doç. Dr. Hasan Yücel Ertem’e tesekkür belgesi takdimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA