Tahmazoglu Sahinbeyli Üniversite Ögrencilerini Agirladi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Gaziantep Üniversitesi’nde okuyan Sahinbeyli ögrencilerle Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi.

Tahmazoglu Sahinbeyli Üniversite Ögrencilerini Agirladi
Daha önce Istanbul, Manisa, Bursa, Balikesir, Konya ve Kayseri’de egitim gören Sahinbeyli üniversiteliler ile bir araya gelen Baskan Mehmet Tahmazoglu, Gaziantep’te egitim gören Sahinbeyli ögrencileri de unutmadi. Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Sahinbeyli ögrencilerle bir araya gelen Baskan Mehmet Tahmazoglu, ögrencilere yapilan projelerle ilgili bilgi verip sohbet etti.

“Her zaman ögrencilerimizin yanindayiz”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu ögrencilerin egitim hayatindaki basarilarini önemsediklerini belirterek, “Daha önce birçok farkli sehirlerde Sahinbeyli gençlerimizle bir araya gelerek toplantilar yaptik. Gaziantep’teki Sahinbeyli ögrencilerimizi de unutmadik ve onlarla Sahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldik. Sahinbey Belediyesi olarak ilkokuldan, üniversiteye kadar ögrencilerimizin yaninda olduk, olmaya da devam ediyoruz. Üniversiteyi kazanan ve devam eden ögrencilerimize 3 bin TL nakdi destek sagladik. Ikinci dönemde 3 bin TL daha destek saglayacagiz. Onlarin hedeflerine ulasmalari için hep yanlarinda olduk. Insallah üniversite hayatlarinda basarili olurlar. Gençlerimizin basarisi ve mutlulugu bizlerin mutlulugudur” dedi.

Kaynak: İHA