Emekli Emniyet Müdürü Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi

Edirne’de hastanede tedavi gördügü sirada hayatini kaybeden Istanbul Teftis Kurulu Baskanligi kadrosundan emekli 1.Sinif Emniyet Müdürü (58)Nurhan Güler, gözyaslariyla son yolculuguna ugurlandi.

Emekli Emniyet Müdürü Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi
Geçmis yillarda Edirne’de de görev yapmis olan Emekli Emniyet Müdürü Nurhan Güler, hayatini kaybetti. Güler için Edirne Yavuz Sultan Selim Camii’nde tören düzenlendi.

Güler’in cenazesi cuma namazini müteakip kilinan namazin ardindan Edirne Il Emniyet Müdürlügü tören mangasi esliginde son yolculuguna ugurlanarak Yeni Sehir Mezarligina defnedildi.

Güler’in ailesi ve yakinlari güçlükle ayakta durabildi ve gözyaslarina hakim olamadi.

Yavuz Sultan Selim Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Emniyet Genel Müdür Yardimcisi Resul Hologlu, Edirne Valisi Hüseyin Kürsat Kirbiyik, Il Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, Il Emniyet Müdür Yardimcilari, meslektaslari, ailesi ve yakinlari katildi.

Cenaze törenine katilan Edirne Valisi Hüseyin Kürsat Kirbiyik, Merhum Emekli Emniyet Müdürü Nurhan Güler’in ailesi ve yakinlarina sabir ve bassagligi diledi.
Kaynak: İHA