Kimse Kimseyi Tanimiyordu Ama Herkes Kaynasti

Kahramanmaras merkezli 11 ilde büyük yikima neden olan depremden sonra Aydin’a misafir olarak gelenler, AK Parti Aydin Il Teskilati tarafindan hazirlanan programla evlerde konuk ediliyor. Kimsenin kimseyle tanisik olmadigi ancak samimiyetin ön planda oldugu konuk agirlama programlari oldukça samimi bir ortamda gerçeklesti.

Kimse Kimseyi Tanimiyordu Ama Herkes Kaynasti
Deprem’den sonra Aydin’a gelen 3 bin 614’ü ögrenci yaklasik 20 bin kisi için Aydin il ve ilçelerinde AK Parti teskilatlarinca kaynasma etkinlikleri baslatildi. Gönüllü olarak Aydin’a gelen depremzedeleri evlerinde misafir eden yaklasik 300 aile, aksam yemeginde misafirini adeta bagirlarina bastilar. Aydin merkez Efeler ilçesi basta olmak üzere sehrin pek çok ilçesinde gerçeklestirilen etkinlik sonrasi yüzlerce kardes aile olustu.

Dünyadaki pek çok medeniyete besiklik etmis Anadolu topraklarinda yasayan aziz milletin yasadigi bu dogal felaketin yaralarini birlik ve beraberlik içinde tek yürek olarak saracagina inandigini belirten AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten, “Bu sikintili günleri de birlikte asacagiz. Depremden sonra tek yürek olarak herkes bir araya geldi. Ilimize gelen yaklasik 20 bin kardesimiz oldu. AK Parti teskilatlari olarak bu kardeslerimizi evlerimizde misafir etmeye basladik. Ilk bulusmalar gerçeklesti. Rastgele listeleme sistemi ile gerçeklestirilen programda yaklasik 300 gönüllü ailemiz yeni kardes aileleri ile tanisip kaynasti" diye konustu.

Kaynak: İHA