Ögrenciler, Depremzede Çocuklar Için Oyuncaklarini Paylasti

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen oyuncagimi paylasiyorum kampanyasi çerçevesinde ögrenciler, depremzede çocuklar için paylasilan oyuncaklar afet bölgesine gönderilecek.

Ögrenciler, Depremzede Çocuklar Için Oyuncaklarini Paylasti
Il Milli Egitim Müdürlügü bünyesindeki tüm okullarda depremden etkilenen çocuklara ulastirilmak üzere "Oyuncagimi Paylasiyorum" düzenlendi.

Kampanya çerçevesinde Biga Fatih Ilkokulu ögrencileri, Kahramanmaras merkezli ve 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde zarar gören çocuklar için oyuncaklarini bagisladi.

Toplama merkezine getirilen oyuncaklar ögrenciler tarafindan kolilere yerlestirilerek, afet bölgesine gönderilmek üzere hazir hale getirildi.

Oyuncak bagisi ile ilgili açiklamada bulunan Biga Fatih Ilkokulu okul müdürü Ahmet Ulus, “Ögrencilerimize kampanyaya destek verdikleri için tesekkür ederiz. Hep birlikte daha güçlü olacagiz” diye konustu.

Il genelinde kampanya içerisinde toplanan oyuncaklar, toplama merkezlerinde bir araya getirilerek, afet bölgesindeki çocuklara gönderilecek.
Kaynak: İHA