Baskan Vural, Çivril'e Gelen Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi

DENIZLI – AK Partili Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, Kahramanmaras’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 ile Hatay’da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklügündeki depremlerin ardindan Çivril’e gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Baskan Vural, Çivril'e Gelen Depremzede Ailelerle Bir Araya Geldi


Kahramanmaras ve Hatay’da meydana gelen Gaziantep, Sanliurfa, Diyarbakir, Adana, Adiyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay, ve Kilis illerinde de yikima neden olan 7.7, 7.6, 6.4 ve 5.8 büyüklügündeki depremlerin ardindan Çivril’e gelen depremzedelere Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural ziyarette bulundu. Depreme yakalanan depremzedeler ile bir süre sohbet eden Niyazi Vural, geçmis olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret ettigi ailelerin taleplerini dinleyerek geçmis olsun dileklerini ileten Çivril Belediye Baskani Vural; “Depremin yasandigi ilk andan itibaren Çivril olarak deprem bölgesine yardim elimizi uzattik. Ilçemizden 15 yardim tiri gönderdik. Bunun yaninda Hatay’in Samandag ilçesinde Sahra asevini faaliyete geçirdik. Burada ögle ve aksam olmak üzere günlük binlerce kisiye sicak yemek dagitiyoruz. Yaralar sarilana kadar üzerimize düsen ne varsa bundan sonrada yapmaya devam edecegiz. Deprem bölgesinden Ilçemize gelen depremzede kardeslerimize de geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Bu süreç boyunca ilçemizde agirlayacagimiz depremzedelerimiz için Çivril Belediyesi, Çivril Kaymakamligi ve Çivril Türk Kizilayi olarak elimizden geleni yapacagiz” seklinde konustu.



Çivril Belediye Baskani Niyazi Vural, depremzede ailelerin çocuklarina Çivril’in tarihi, kültürü ve dogal güzelliklerinin yer aldigi boyama kitabi verdi.
Kaynak: İHA