Karabiga Özel Bakim Merkezi Kapilarini Açiyor

Çanakkale’nin Biga ilçesine bagli Karabiga Beldesinde, Karabiga Özel Bakim Merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermek üzere kapilarini açacak.

Karabiga Özel Bakim Merkezi Kapilarini Açiyor
Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, engelli bireylere yönelik bakim merkezini Karabiga’ya kazandiriyor. Karabiga Özel Bakim Merkezi önümüzdeki günlerde engelli bireylere hizmet vermek üzere kapilarini açacak. Merkezin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca açilis izni onaylandi.

Konuyla ilgili açiklama yapan Karabiga Belediye Baskani Ahmet Elbi, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanliginca açilis izni onaylanan, Karabiga Özel Bakim Merkezimiz önümüzdeki günlerde engelli bireylere hizmet vermek üzere kapilarini açacak. Bu süreçte bizlere destek olan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Sayin Derya Yanik’a, AK Parti Grup Baskan Vekili Milletvekilimiz Sayin Bülent Turan’a, Milletvekilimiz Sayin Jülide Iskenderoglu’na, Engelli ve Yasli Hizmetleri Genel Müdürlügüne, Çanakkale Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne ve emegi geçen tüm kisi ve kurumlara halkimiz adina ayri ayri tesekkür ediyorum. Hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA