Dövme Yapmadi Diye Dükkani Kursunladilar

Aksaray’da dövme yaptiramayan bir kisi, gece yarisi dövme yapilmadigi için is yerine silah ve tüfekle ates açti. O anlar, araç içinden açilan ates dükkanin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Dövme Yapmadi Diye Dükkani Kursunladilar
Olay, dün gece saatlerinde Taspazar Mahallesi 806 Sokak’ta bulunan dövmecide yasandi. Edinilen bilgiye göre, aksam saatlerinde is yerine gelen bir kisi, is yeri sahibi olan Murat Ö.’ye (40) dövme yaptirmak istedigini söyledi.

Saatin geç olmasi nedeniyle bugün yetismeyecegini ve yarin yapabilecegini söyleyen Murat Ö. ile müsteri arasinda tartisma çikti. Dükkan içinde bir süre devam eden tartismanin ardindan müsteri dükkandan ayrildi. Gece yarisi saat 23.55 civarinda bir minibüsle dükkan önüne gelen kimligi belirlenemeyen müsteri, araç içinden silah ve tüfekle dükkana ates açti. Dükkanin camlarina isabet eden mermi ve saçmalar dükkan içinde de maddi hasara yol açti. Sabah saatlerinde dükkanini açmaya gelen Murat Ö., dükkan camlarinin kirik oldugunu fark edince durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine adrese sevk edilen Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olay yerinde inceleme yaparak dükkan sahibinden bilgiler aldi.

Dükkanda bulunan güvenlik kamerasina da yansiyan olayda, bir minibüsün dükkan önüne geldigi ve dükkana ates açtigi, dükkan camlarinin kirildigi görülüyor. Güvenlik kamerasi görüntülerini de alan Cinayet Büro Amirligi ekipleri olayla ilgili inceleme ve arastirmasini sürdürürken, olayla adli makamlarca sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA