Vali Aksoy, Depremzede Çocuklara Moral Oldu

Adiyaman’da depreme maruz kalan vatandaslar Aydin’da misafir edilirken, Aydin Valisi Hüseyin Aksoy, Nazilli ilçesinde bulunan ögrenci yurtlarini ziyaret ederek depremzede aileler ile görüstü, çocuklar ile yakindan ilgilenerek moral oldu.

Vali Aksoy, Depremzede Çocuklara Moral Oldu


Kahramanmaras Depremi’nin yaralari sarilmaya çalisilirken, Aydin’da misafir edilen Adiyamanli depremzedeler Aydin Valiligi koordinesinde il genelinde bulunan çesitli yurtlarda ve kamu kurumlarinin misafirhanelerine yerlestirildi. Bu çerçevede il genelindeki yurt ziyaretlerine devam eden Aydin Valisi Hüseyin Aksoy ise depremzedeler ile görüserek taleplerini dinledi. Son olarak Nazilli ilçesi Isabeyli Mahallesi’nde bulunan Gevherhan Sultan Yurdu ile ilçe merkezindeki Haci Mustafa Efendizade Yurdu’nu ziyaret eden Vali Aksoy, depremzede ailelere ‘geçmis olsun’ dileklerini iletti.

Gerçeklestirilen ziyarette depremzedelerin ihtiyaçlarinin karsilanmasi noktasinda titizlikle çalisildigini ifade eden Vali Aksoy, depremzede çocuklarla da yakindan ilgilenerek moral oldu.

Konu ile ilgili Aydin Valiligi’nden yapilan açiklamada “Valimiz Hüseyin Aksoy, deprem bölgesinden gelen ve Nazilli Isabeyli Gevherhan Sultan Yurdu ile Nazilli Haci Mustafa Efendizade Yurdu’na yerlesen misafirlerimizi ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA