Ögrencilerden Deprem Bölgesine Yardim Kolisi

Kahramanmaras merkezli deprem nedeniyle Bayburt halki, depremzedeler için büyük fedakarliklar sergilemeye devam ediyor.

Ögrencilerden Deprem Bölgesine Yardim Kolisi
Bayburt Valiligi tarafindan baslatilan afet yardim kampanyasina destek olmak isteyen ögrenciler de hazirladiklari yardim kolilerini depremzedelere ulastirilmasi için okullarina ve ilgili kurumlara teslim ediyor.

Daha önce deprem bölgesindeki arkadaslarina mektup yazarak en sevdigi oyuncaklari gönderen Aksar Genç Osman Imam Hatip Ortaokulu ögrencisi Emirhan Bayrakoglu, depremzedeler için bu kez gida kolisi hazirladi. Bayburt’a özgü yöresel ürünlerin oldugu koliye kara pancar, kuru fasulye, siron, el yapimi makarna, manti ve köyünden topladigi kusburnulari yerlestiren Emirhan hazirladigi koliyi depremden zarar gören kardeslerine gönderecegini belirtti.

Bayrakoglu, kendi elleriyle hazirladigi erzak kolisini depremzedelere ulastirilmak üzere Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney’e teslim etti.

Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney minik Emirhan’i, ailesini ve ögretmenlerini makaminda kabul etti. Emirhan ve ögretmenlerine tesekkür eden Güney, "Ögrencilerimiz, bu zor zamanda en degerli ve en anlamli hediyelerini deprem bölgesine ulastirmamiz için bize teslim ediyor. Teslim aldigimiz yardimlari Valiligimiz koordinesinde deprem bölgesine ulastiriyoruz. Emirhan özelinde tüm ögrencilerimize ve Bayburt halkina fedakârliklarindan ve cömertliklerinden dolayi tesekkür ediyorum" ifadelerini kullanarak, Bayrakoglu’na okuma seti hediye etti.
Kaynak: İHA