Minik Mehmet Ege, Kumbarasindaki Harçligini Bagisladi

Kahramanmaras merkezli 7,7 ve 7,6 siddetinde olan ve 10 ilde yasanan deprem felaketinden sonra Bodrum’dan gönüllülerin tek yürek olarak baslattigi yardimlara Bodrumlu 5 yasindaki minik Mehmet Ege de katildi.

Minik Mehmet Ege, Kumbarasindaki Harçligini Bagisladi


Bodrum Belediye Baskani Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi ekipleri ve gönüllülerden olusan grup ile Bodrum’a döndükten sonra belediye önünde personel ve vatandaslar tarafindan karsilandi. Baskan Aras’in deprem bölgesinde yasananlari anlattigi sirada odaya giren 5 yasindaki Mehmet Ege Karaman isimli minik, kumbarasinda biriktirmis oldugu harçligi deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine göndermek üzere Baskan Aras’a teslim etti. Ege’nin kumbarasindaki harçligini bagis yapmasi herkesi duygulandirdi. Baskan Aras, gözleri dolarak aldigi kumara üzerindeki bulunan yaziyi okurken duygu dolu anlar yasandi.

Kumbara üzerinde Mehmet Ege’nin duygularinin yazili oldugu notta ise “Bu benim kumbaram belki içinde çok bir sey yok ama belki bir arkadasimin yüzünü gülümsetmeye yeter. Bu parayla depremzede bir arkadasima oyuncak alin Ahmet Aras amca” ifadeleri yer alirken notu okuyan Baskan Aras, yasanan aci felaketin üzerine yaptigi bu anlamli bagis için Mehmet Ege’ye tesekkür etti.
Kaynak: İHA