Ipekyolu Belediyesi'nden Depremzede Çocuklara Moral Etkinlikleri

Van’in merkez Ipekyolu Belediyesi, Kahramanmaras merkezli 11 ilde meydana gelen depremin ardindan Van’da konaklayan çocuklar için bir dizi etkinlik düzenledi.

Ipekyolu Belediyesi'nden Depremzede Çocuklara Moral Etkinlikleri
Ipekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü ile Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan organize edilen etkinlikte çesitli sahne etkinlikleri ile eglenen çocuklar, Wohoo ve Arkadaslari adli tiyatro gösterisi ile moral buldu. Eglenceye katilan 13 yasindaki Fatih Tütüncü ise burada bulundugu için çok mutlu oldugunu ifade ederek, “Van’i çok sevdim. Burada otelde kaliyoruz. Etkinlikler çok güzel, çok egleniyoruz. Van’da en çok sevdigim sey otelin penceresinden baktigimda gördügüm Van Gölü” dedi.

Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, “Hepiniz Vanimiza, Ipekyolumuza hosgeldiniz. Öncelikle hepimize geçmis olsun. Yakinlarini kaybeden vatandaslarimiza bas sagligi diliyorum. Allah bizlere bir daha bu tarz büyük felaketler yasatmasin. Bugün burada çocuklarimiza yönelik moral ve motivasyon etkinlikleri düzenledik. Depremin olumsuz etkilerini çocuklarimizin zihninden silmek için çalisiyoruz. Depremin yaralarini en kisa sürede hep birlikte saracagiz. Tekrardan geçmis olsun” dedi.

Etkinlikte, belediye personelleri tarafindan tüm katilimcilara çesitli ikramliklar verildi.

Kaynak: İHA