Baskan Güngör Açiklamasi 'Sehrimize Destek Veren Tüm Kurumlarimiza Tesekkür Ediyorum'

Kayseri Büyüksehir Belediye ve ilçe belediye baskanlarinin katilimiyla düzenlenen koordinasyon toplantisina iliskin açiklamalarda bulunan Baskan Hayrettin Güngör, “105 belediyemiz sehrimizde topyekûn is birligi içerisinde yaralari sarmak için yogun bir gayret sarf ediyor. Yaralarimizi sarmamiz noktasinda destegini eksik etmeyen tüm belediyelerimize yürekten tesekkür ediyor ve sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, sehirde sürdürülen çalismalara destek olmak için gelen Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ve ilçe belediye baskanlariyla birlikte koordinasyon toplantisi gerçeklestirdi. Sehir genelinde sürdürülen afet ve acil durum yönetim çalismalarinin görüsüldügü toplantiya iliskin açiklamalarda bulunan Kahramanmaras Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör, “6 Subat günü merkez üssü Kahramanmaras olan 2 büyük depremle sarsildik. O günden bugüne kadar devletimiz bütün kurum ve kuruluslariyla hem sehrimizde hem de depremden etkilenen diger illerimizde yogun bir çalisma yürütüyor” dedi.

Baskan Hayrettin Güngör, 105 belediyenin sehirde topyekûn is birligi içerisinde yaralari sarmak için yogun bir gayret sarf ettigini belirterek, “Kayseri Büyüksehir Belediye Baskanimiz Memduh Büyükkiliç ve ilçe belediye baskanlarimizla afet ve acil durum yönetim çalismalarina iliskin koordinasyon toplantisi gerçeklestirdik. Tespit ettigimiz öncelikli ihtiyaçlarin karsilanmasi noktasinda da detayli bir çalisma yaptik. Yaralarimizi sarmamiz noktasinda destegini eksik etmeyen tüm belediyelerimize yürekten tesekkür ediyor ve sükranlarimi sunuyorum. Hamdolsun ilk günden itibaren desteklerini her zaman hissettik. Hamdolsun güçlü bir hükümetimiz ve liderimiz var. Insallah el birligiyle sehirlerimizi yeniden insa edecegiz. Depremde hayatini kaybeden hemsehrilerimize Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar, ailelerine de sabir diliyorum” ifadelerini kullandi.

Birlik ve beraberlik içerisinde deprem bölgesindeki vatandaslarin yaralarinin sarilacagini vurgulayan Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da, “Öncelikle Kahramanmaras’ta ve deprem bölgesinde bulunan diger sehirlerimizdeki tüm depremzedelere geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar diliyorum. Cumhurbaskanimizin liderliginde devlet millet el ele anlayisiyla; yerel yönetimlerimiz, STK’larimiz ve yardim kuruluslarimizin hepsi dayanisma içerisinde çalismalarini sürdürüyor. Yerel yönetimler olarak bizler de deprem bölgelerinde çalismalarimizi yürütüyoruz. Bugün de Kahramanmaras’ta gerçeklestirilecek çalismalara iliskin koordinasyon toplantimizi yaptik. Kayseri Büyüksehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak bizlere düsen görevleri yerine getirmek için buradayiz. Insallah birlik beraberlik içerisinde deprem bölgesindeki kardeslerimizin yaralarini saracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA