Ayvalik Ziraat Odasi'nda Baskan Baysal Ve Ekibine 3. Kez Güvenoyu

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde, Ziraat Odasi olagan genel kurulu yapildi. Ziraat Odasi binasinda gerçeklesen olagan genel kurul toplantisina oda üyelerinin ilgisi yogun oldu.

Ayvalik Ziraat Odasi'nda Baskan Baysal Ve Ekibine 3. Kez Güvenoyu
Divan baskanligina Bandirma Ziraat Odasi Baskani Süleyman Dönmez’in getirildigi genel kurul toplantisinda divan kâtipliklerini ise Havran Ziraat Odasi Baskani Adem Yakut, Gönen Ziraat Odasi Baskani Kemal Arpaci ve Ramazan Seller üstlendi.

Açilis, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin bir agizdan okunmasinin ardindan olagan genel kurus toplantisina ait günden maddelerinin degerlendirilerek karara baglandigi toplantida konusan Ayvalik Ziraat Odasi Baskani Hasan Baysal, “Geçtigimiz 4 yillik çalismalarimizin ve gelecek 4 senenin degerlendirilecegi, meclis ve yönetim kurulumuzun seçimlerinin gerçeklestirilecegi olagan genel kurul toplantisina katilimin yogun olmasindan duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Ülkemizde ve dünyada yasanan pandemi sürecinin etkileri halen devam etmekteyken, 13 gün önce 6 Subat gecesinde meydana gelen ve 11 kentimizi adeta yerle bir eden asrin felaketi olarak niteledigimiz iki büyük deprem nedeniyle maalesef çok zor bir dönemden geçiyoruz. Bu vesileyle her iki depremde hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, yaralilarimiza acil sifalar dilerim. Her sart altinda üretmeye devam eden çiftçilerimiz adina bugün gerçeklestirecegimiz genel kurulumuzun hayirlara vesile olmasini diler saygilarimi sunarim” dedi.

Baskan Baysal’in konusmasinin oda yönetiminin önümüzdeki 4 yilina yön verecek yeni yönetim kurulunun seçimleri gerçeklestirildi.

Hasan Baysal’in öncülügündeki tek liste ile yapilan seçimlerde Ayvalik Ziraat Odasi’nin yeni yönetim kurulu; Hasan Baysal’in yani sira Veysel Karaman, Mahmut Oral, Mete Altan, Ugur Çaycilar, Ali Sevindik ve Ramazan Seller isimlerinden olustu.

Ayvalik Ziraat Odasi Meclis listesi ise Ersan Adli, Önder Gökasan, Mehmet Ivgin, Hakan Nazli, Saim Çakirca, Mehmet Terziogullari, Tolga Akman, Veli Kobacik, Turgay Demirlenk, Hüseyin Ergin, Murat Baygin ve Turhan Baran olarak belirlendi.
Kaynak: İHA