Ardahan AK Parti Il Teskilati Deprem Bölgesinde

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Ardahan Il Baskani Kaan Koç ve Il teskilatlari deprem bölgesine giderek, depremzede kardeslerin acilarini paylasmak ve bir nebze de olsa destek olmak için, Malatya ve ilçelerinde vatandaslarla bir araya geldi.

Ardahan AK Parti Il Teskilati Deprem Bölgesinde
Kahramanmaras merkezli 10 ilde yasanan depremden sonra yikim büyük oldu. Binlerce vatandasin enkaz altinda kaldigi deprem bölgesine ülke genelinde ve tüm dünyadan yardim ekipleri intikal etti. Ardahan AK Parti il teskilati depremzede kardeslerin acilarini paylasmak ve bir nebze de olsa destek olmak için, Malatya ve ilçelerinde vatandaslarla bir araya geldi. Kaan Koç, depremzedeleri ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerini iletti.

Koç, ’’Ardahan Merkez, Göle ve Hanak Ilçe baskanlarimiz ve yönetimlerimizle birlikte Malatya’da depremden etkilenen ilçe ve köylerimizi ziyaret edip vatandaslarimizin yaninda olduk. Ardahan’dan gelip burada fedakarca çalisan Gençlik ve spor il müdürlügü personellerimize de ugradik. MKYK Üyelerimizin, Milletvekillerimizin ve 20 Il Baskanimizin katilimiyla teskilatlarimizin sehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde yürüttügü tüm çalismalar ile ilgili koordinasyon toplantisi gerçeklestirdik. Devlet, millet el ele bugünleri birlikte asacagiz’’ dedi.

Kaynak: İHA