AK Partili Tin, Kahramanmaras'ta Çocuklari Yalniz Birakmadi

AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, Kahramanmaras’ta depremzede çocuklarla bir araya geldikten sonra gönüllü kurtarma ekiplerini ziyaret edip vatandaslara ikramda bulundu.

AK Partili Tin, Kahramanmaras'ta Çocuklari Yalniz Birakmadi


Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan AK Parti Denizli Milletvekili Sahin Tin, bölgede temaslarini araliksiz sürdürüyor. Bir çok sehre giderek incelme yapan Milletvekili Tin, son olarak Kahramanmaras’a gitti. Burada bir çok noktayi ziyeret eden Milletvekili Tin, “Türk Kizilay Denizli, Merkezefendi ve Pamukkale Subeleri Kahramanmaras’ta sahada canla basla görev yapiyor. Kizilay ile vatandaslarimiza ikramlarda bulunduk. Biraz zaman alacak ancak yüregimizdeki bu derin yarayi hep birlikte saracagiz. Hizmette yarisanlara minnettariz” dedi.



Çocuklari da unutmayan Milletvekili Tin, “Kahramanmaras’ta deprem çadir kentlerinde göz nurumuz çocuklarimiz için oyun alanlari olusturuldu. Onlar ortak paydamiz ve en kiymetlimiz. Devletimiz milletimiz ile birlikte kenetlenerek tek yürek halinde afetin yaralarini sarmaya çalisiyoruz. Birlikte umutluyuz, güçlüyüz” ifadelerini kullandi.

Gönüllü arama kurtarma ekiplerini de ziyaret eden Milletvekili Tin, “Kahramanmaras’ta, Denizli’den gelen gönüllülerini ziyaret ettik. Deprem afetinin ilk anindan itibaren arama kurtarma ve insani yardim faaliyetlerini araliksiz sürdürüyorlar. Büyük fedakarlik örnegi sergiliyorlar. Allah razi olsun. Gün yaralari sarma günü” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA