Van Ekibinin Malatya'da Kurumuna Basladigi Konteyner Kent Hizla Tamamlaniyor

Van Valiligi koordinasyonunda Malatya’da barinma ortami olusturmak amaciyla kurulumuna baslanan konteyner kent hizla tamamlaniyor.

Van Ekibinin Malatya'da Kurumuna Basladigi Konteyner Kent Hizla Tamamlaniyor
Kahramanmaras merkezli depremlerin hemen ardindan Malatya’ya giderek vatandaslarin acilarina ortak olan Van ekipleri, hayatin normale dönmesi için yogun bir çalisma yürütüyor. Van Valiligi koordinasyonunda birlik beraberlik ve dayanisma içerisinde yaralarin en kisa sürede sarilmasi için yürütülen çalismalarda, depremden etkilenen vatandaslara daha rahat bir barinma ortami olusturmak amaciyla kurulumuna baslanan konteyner kent hizla tamamlaniyor.

Van Valisi Ozan Balci, konteyner kentte çalisan isçileri ziyaret ederek kolayliklar diledi. Altyapisi Van Su ve Kanalizasyon Idaresi (VASKI) Genel Müdürlügü ve Van’dan gelen ekipler tarafindan yapilan konteyner kentte, her türlü sosyal alanlarin da olusturulmasi için çalisma baslatildi. Iletisimin daha iyi saglanmasi için baz istasyonlarinin da güçlendirildigi konteyner kentin en kisa zamanda tamamlanarak depremden etkilenen vatandaslara açilmasi planlaniyor.
Kaynak: İHA