Karesi'de Depremzedeler Için Tahsis Edilen Evler Temizleniyor

Karesi Belediyesi, ilçede depremzedeler için tahsis edilen evlerin temizliklerini yapiyor. Esyasiz olan evlere ise yardimseverler tarafindan belediyeye bagislanan ev esyalari yerlestirilecek.

Karesi'de Depremzedeler Için Tahsis Edilen Evler Temizleniyor
Türkiye’nin Güneydogusunu etkileyen depremin ilk gününden itibaren yardim çalismalarina baslayan Karesi Belediyesi, desteklerini arttiriyor. ‘Bir ev bir aile’ kampanyasi ile bos durumdaki evlerini depremzedelere açmak isteyen yardimseverlerle, depremzedeler arasinda köprü görevi üstelenen Karesi Belediyesi, tahsis edilen evlerde hazirliklarini sürdürüyor.

Karesi Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, depremzedeler için tahsis edilen evlerde dip bucak temizlik çalismalarina basladi.

Temizlik ekipleri evlerde çalismalarini tamamladiktan sonra ise bos olan evler ise Karesi Belediyesi ekipleri tarafindan esyalarla dösenecek. Devam eden ev esyasi kampanyasi ile vatandaslar tarafindan belediyeye teslim edilen ve kullanilabilir durumdaki esyalar evlere yerlestirilecek.

Esya kampanyasi devam ediyor

Karesi Belediyesi, Balikesir’e gelecek yerlesen depremzedelerin ihtiyaçlarini karsilamak için “Ev Esyasi Toplama Kampanyasi” baslatmisti. “Yaralari birlikte sariyoruz” sloganiyla yola çikan Karesi Belediyesi, kullanilabilir ve ihtiyaç fazlasi olan ev esyalarini yardimseverlerin evlerinden alarak, depremzedelere ulastiriyor. Esya bagisi için Karesi Belediyesi Çagri Merkezi numarasi 444 99 10’u arayan Karesililer, ekiplerle randevu günü ve saati olusturarak, esyalarinin alinmasini saglayabiliyorlar.
Kaynak: İHA