Kahramanmaras Nurhak Ilçesinde Lojistik Depo Kurulacak

Kahramanmaras Nurhak’ta görev alan Mus Valiligi koordinesindeki ekipler, deprem nedeniyle zarar gören bölgeleri yeniden ayaga kaldirmak için seferber olurken, lojistik depo kurulumu da yaptigi belirtildi.

Kahramanmaras Nurhak Ilçesinde Lojistik Depo Kurulacak
Kahramanmaras merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki iki depremin ardindan yikima ugrayan Nurhak ilçesine görevlendirilen Mus Valisi Doç. Dr. Ilker Gündüzöz, beraberindeki vali yardimcilari, kaymakamlar ve ilgili personel, ilçenin temel sorunlarini gidermek için çalismalarini sürdürüyor. Mus Il Özel Idare Ekipleri Ilçe merkezindeki kapali pazar yeri yanina lojistik depo alani olusturmak için çalismalara baslayarak en kisa sürede tamamlanacak. Bölgede yasayan vatandaslarin sorunlarini en aza indirmek için seferber edilen ekipler, çadir kentlerin yani sira karla mücadele çalismasi da yürüttügü bildirildi.

Çalisma alaniyla ilgili bilgi veren Mus Özel Idaresi Genel Sekreteri Seyhmus Yentür, “Içisleri Bakanimiz Süleyman Soylu’nun talimatlariyla, Valimizin koordinesinde Kahramanmaras ili Nurhak ilçesindeki deprem bölgesine görevlendirilmis bulunmaktayiz. Il Özel Idaresi olarak 15 makine, lojistik araç ve 30 personelle buradayiz. Valimizin emir buyurdugu hizmetleri üretmekteyiz. Kardan dolayi yol açma çalismalari, mahallelere su verme islerini yapmaktayiz. Micirlari zemine serip is makinelerimizle depolari kuracagiz. Buradaki halkimiza lojistik hizmeti vermek için depo alani olusturuyoruz. Mus Valiligi olarak Nurhak ilçesi halkinin bütün yaralarini sarip, buradaki bütün hizmetleri tamamlamadan buradan çikmayacagiz. Halkimizin acisini paylasiyoruz. Ölenlere rahmet, yaralilara acil sifalar diliyoruz. Onlarin bütün hizmetlerini burada tamamlayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA