Büyükçekmece Belediyesi Depremzedeleri Yalniz Birakmiyor

Türkiye’yi derinden sarsan ve 10 ili etkileyen depremin ardindan deprem bölgesini terk ederek Büyükçekmece’deki yakinlarinin yanina yerlesen 350 depremzedeyle yakindan ilgilenen Büyükçekmece Belediyesi, deprem magduru vatandaslara destek oluyor. Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün’ün talimatiyla olusturulan ekipler ilçeye yerlesen depremzedeleri ikamet ettikleri yerlerde ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerini belirliyor.

Büyükçekmece Belediyesi Depremzedeleri Yalniz Birakmiyor
6 Subat tarihinde Kahramanmaras’in Pazarcik ilçesinde meydana gelen ve 35 binin üstünde vatandasin yasamini yitirdigi deprem sonrasinda depremzedeler diger illerdeki yakinlarinin yanina tasindi. Büyükçekmece ilçesine de ilk etapta 350 depremzede gelerek yakinlarinin yanina yerlesti. Büyükçekmece Kaymakamligi ile koordineli bir çalisma yürüten Büyükçekmece Belediyesi depremzedelerin yaralarinin sarilmasi için tüm imkanlarini seferber etti.

Büyükçekmece Belediye Baskan Yardimcisi Adem Yazir ve daire müdürleri depremzedelere geçmis olsun ziyareti gerçeklestirdi. Ziyarette depremzedelerin ihtiyaç ve talepleri de tespit edildi. Baskan Yardimcisi Adem Yazir baskanligindaki kurulda yer alan birim müdürleri depremzedelerden gelen talepleri karsiliyor.
Kaynak: İHA