Baskan Çolakbayrakdar; 'Depremin Ilk Saatlerinden Itibaren Gece-Gündüz Durmadan Çalisiyoruz'

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, asrin afeti olarak nitelendirilen depremin ilk saatlerinden itibaren belediyenin tüm imkanlarini seferber ettiklerini ve yaralarin sarilmasi adina bütün ekiplerin gece gündüz durmadan canla basla çalistiklarini söyledi.

Baskan Çolakbayrakdar; 'Depremin Ilk Saatlerinden Itibaren Gece-Gündüz Durmadan Çalisiyoruz'


Ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanismaya en fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildigini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar; “Depremin ilk saatlerinden beri desteklerimiz sürüyor. Depremin oldugu ilk saatlerden itibaren belediyenin tüm imkanlarini, deprem bölgesine seferber ettik. Ayrica ilçemizdeki bütün tesislerimizi vatandaslarimizin hizmetine sunduk. Kocasinan Belediyesi olarak tüm imkanlarimizla vatandaslarimizin yanindayiz. Örnek birliktelik sergileyen hemsehrilerimiz de topyekun bir biçimde bölgeye yardim göndermek ve sehrimize gelen depremzedelere destek olmak için yogun gayret sarf ediyorlar. Herkesten Allah razi olsun. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor günleri asacagiz. Deprem bölgesinde mobil mutfak, mobil yatakhane, çadir, temizlik ve is makineleri gibi ihtiyaç olan her alanda var gücümüzle çalisiyoruz. Gün; birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Allah, milletimizi ve vatanimizi her türlü felaketten korusun” diye konustu.

Baskan Çolakbayrakdar, tüm imkanlarla depremin yaralarini sarmak için gece gündüz durmadan çalismaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA