BAKUT, Hatay Bölgesinde Çalismalarini Tamamlayip Büyükçekmece'ye Döndü

Deprem bölgesine ilk ulasan ekiplerden biri olan Büyükçekmece Belediyesi Arama Kurtarma ekibini (BAKUT) yemekte agirlayan Büyükçekmece Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün ekip üyelerine tek tek tesekkür etti.

BAKUT, Hatay Bölgesinde Çalismalarini Tamamlayip Büyükçekmece'ye Döndü
AFAD ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi ile 8 gün boyunca koordineli olarak çalismalarini yürüten BAKUT, Hatay bölgesinde çalismalarini tamamlayip Büyükçekmece’ye döndü.

“Tüm imkanlarimizi seferber edecegiz”

14 vatandasimizi enkaz altindan canli olarak kurtarmayi basaran BAKUT’un çok kutsal bir görev üstlendigini ve Büyükçekmece halkinin gururu oldugunu belirten Belediye Baskani Dr. Hasan Akgün, “Son olarak Kahramanmaras Pazarcik ilçesinde olan ve 10 kentimizi etkileyen depremde de gördük ki arama kurtarma ekipleri dogal afetler sonrasinda en kutsal görevi yapiyor. Binlerce insanimizi enkaz altindan çikartarak hayatlarini kurtariyor. Bu anlamda sizlere ne kadar tesekkür etsek hakkinizi asla ödeyemeyiz. Büyükçekmece Belediyesi olarak BAKUT’un her anlamda daha da güçlendirilmesi için tüm imkanlarimizi seferber edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA