Asrin Depremi Izmir'de Ezeli Rakipleri Bir Araya Getiriyor

Izmir’de iki ezeli rakip Karsiyaka ve Göztepe, depremzedeler için bir araya gelecek. Iki büyük kulüp, “Vicdanlarda oynanacak bir maç için”, “Tek tribün tek yürek” sloganiyla satisa çikarilacak “Hatira bileti” gelirlerini depremzedelere bagislayacak.

Asrin Depremi Izmir'de Ezeli Rakipleri Bir Araya Getiriyor
Asrin depremi olarak nitelenen Kahramanmaras merkezli ve 10 ilde yikima neden olan iki büyük deprem binlerce insanin ölümüyle sonuçlanirken, Izmir’de iki ezeli rakip Karsiyaka ve Göztepe, depremzedeler için bir araya gelecek. Karsiyaka’nin resmi sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda, “Takvimler 1981 yilini gösterirken "2. Lig’de dünya rekoru kirarak" tarihe geçen efsane iki kulüp olarak; ülkece yasadigimiz felaket sonrasi yüreklerimizdeki aciyla birlikte depremzedeler için yine bir araya geliyoruz. Körfezin ayirdigini vicdan birlestirecek” ifadelerine yer verildi.

Kulüp tarafindan yapilan paylasimin devaminda, “26 Subat 2023 tarihinde #TekTribünTekYürek dijital biletlerimizle ’vicdanlarda oynanacak bir maç için satilan en yüksek bilet sayisi’ rekoruyla yaralari hep birlikte saracagiz. Biletler için toplanan ücretler deprem bölgesine gönderilen yardimlar için kullanilacak. Temsili karsilasmanin biletleri 17 Subat Cuma günü saat 13.00’te Passo.com.tr üzerinden satisa açilacaktir. Hatira biletlerinin satislari 26 Subat Pazar günü saat 20.00’de sona erecektir. Hatira bilet fiyati 50 TL olarak belirlenmistir. Hatira bileti satis islemleri için Passolig kart zorunlulugu bulunmamaktadir” bilgisi paylasildi.
Kaynak: İHA