7 Yasindaki Çocuktan Duygulandiran Not Açiklamasi 'Her Sey Iyi Olacak, Korkma Kardesim, Yaninizdayiz'

Bingöl’ün Genç ilçesindeki birinci sinif ögrencisi Sema Karaköse’nin deprem bölgesine gönderdigi hediye kutusundaki not, okuyanlari duygulandirdi. Karaköse hediye kutusuna, "Her sey iyi olacak, korkma kardesim, yaninizdayiz" notunu yazdi.

7 Yasindaki Çocuktan Duygulandiran Not Açiklamasi 'Her Sey Iyi Olacak, Korkma Kardesim, Yaninizdayiz'
11 ilde yikima ve can kayiplarina neden olan asrin felaketinin yaralari sarilmaya devam ediyor. Ülke genelinde oldugu gibi Bingöl’den de deprem bölgesine vatandaslardan çesitli yardimlar gönderiliyor. Bu çerçevede Genç ilçe merkezinde ikamet eden birinci sinif ögrencisi Sema Karaköse’nin, depremzede kardeslerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürmek için deprem bölgesine göndermis oldugu hediye kutusu, Adiyaman’in Besni ilçesinde görevli Bingöl Il Jandarma Komutanligi unsurlarinca minik afetzede Mehtap Sahin’e ulastirildi.

Minik yardimsever Sema, hediye kutusuna yazdigi notta, "Bu oyuncaklari sizin için hazirladim, yaninda çikolata da var. Her sey iyi olacak, korkma kardesim, yaninizdayiz" ifadelerine yer verdi.

Herkesi duygulandiran olay karsisinda minik Mehtap ise, "Iyi ki varsin Sema. Bu zor günlerde yanimizda oldugun için tesekkür ediyorum. Seni çok seviyorum" dedi.

Minik Mehtap, hediye kutusunu kendisine ulastiran Bingöl Il Jandarma Komutanligi ekiplerine tesekkür etti.
Kaynak: İHA