Deprem Bölgesinde 24 Saat Sicak Yemek Ikrami

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan deprem bölgesi olan Adiyaman’da kurulan sahra mutfagi ile depremzedelerin yemek ihtiyaçlari karsilaniyor.

Deprem Bölgesinde 24 Saat Sicak Yemek Ikrami
Altinordu Belediyesi, Adiyaman merkezde depremden etkilenen vatandaslar ve sahada çalisan ekipler için olusturdugu günlük 20 bin kapasiteli sahra mutfaginda 24 saat sicak yemek hizmeti veriyor. Sahra mutfaginda her gün pisirilen yemekler depremzede aileler basta olmak üzere polis, asker, arama ve kurtarma görevlisi ile kamu çalisanlarina ikram ediliyor.

Afet Koordinasyon Baskanligi tarafindan görevlendirildigi deprem bölgesinde çalismalarina devam eden Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, esi Ayfer Tören ile kurulan sahra mutfagini ziyaret ederek, çalismalara destek oldu. Yemek dagitim standinda bölge halkina ve sahada çalisan ekiplere sicak yemek ikraminda bulunan Baskan Tören, devletin tüm imkanlari ile ilk andan itibaren bölgede seferber oldugunu belirterek, “Devlet ve millet el ele bölgede. Ülkece hepimizi yasa bogan deprem felaketinin yaralarini sarmak için büyük Ordu ailemiz adina bulundugumuz bölgede Adiyaman Malazgirt Mahallesi’nde depremden etkilenen vatandaslarimiz ve sahada çalisan ekiplerimiz için olusturdugumuz günlük 20 bin kapasiteli sahra mutfaginda 24 saat sicak yemek hizmetimiz devam ediyor. Hem çalisanlarimizi yerinde gördük hem de esim Ayfer ile birlikte sicak yemek dagitimina katilarak vatandaslarimizin acilarini paylasma imkani bulduk. Birlik beraberlik içerisinde devlet-millet el ele vererek bu zor günleri de en kisa sürede atlatacagiz” dedi.

Kaynak: İHA