Afet Bölgesine Giden Arama Kurtarma Ekibi Çorum'a Döndü

Çorum Belediyesi tarafindan afet bölgesine gönderilen arama kurtarma ekibi döndü. Belediye Baskani Halil Ibrahim Asgin, afet bölgesinde canla basla görev yapan Çorum’un kahramanlarina tesekkür etti.

Afet Bölgesine Giden Arama Kurtarma Ekibi Çorum'a Döndü
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan önce Afsin’e, ardindan Adiyaman’a giden Çorum Belediyesi itfaiye ekibi, depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma çalismalarina destek vererek enkaz altindan çok sayida can kurtardi. Deprem bölgesinde görevini tamamlayan arama kurtarma ekibi Çorum’a döndü.

"Ekibimizle gurur duyuyoruz"

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, arama kurtarma ekibiyle Itfaiye Müdürlügü’nde bir araya geldi. Özverili çalismalarindan dolayi ekibe tesekkür eden Baskan Asgin, “Depremin ilk anindan itibaren afet bölgesine giden arama kurtarma ekibimiz, enkaz altinda kalan insanlarimiza yardim eli uzatti. Itfaiye ekibimiz canini disine takarak gece gündüz çalisti. Ekibimize çalismalarda gösterdigi özveri için tesekkür ediyorum" dedi.

Çorum arama kurtarma ekibinin önce Kahramanmaras’in Afsin ilçesinde daha sonra Adiyaman’da kahramanca mücadele verdigini dile getiren Baskan Asgin, "Itfaiyemiz, ekipman olarak güçlü ve tecrübeli personele sahip. Deprem bölgesinde de fedakarca çalisarak birçok kardesimizi sag olarak göçük altindan çikarmayi basardilar. Kendileriyle gurur duyuyoruz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA