Deprem Bölgesindeki Bakan Akar, NATO Toplantisina Katilmayacak

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar’in, deprem bölgesindeki çalismalarindan dolayi NATO Savunma Bakanlari Toplantisi’na katilamayacagi ögrenildi.

Deprem Bölgesindeki Bakan Akar, NATO Toplantisina Katilmayacak
Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan, Hatay’in da aralarinda bulundugu 10 ilde baslatilan arama ve kurtarma çalismalari devam ediyor.

Depremin hemen ardindan beraberinde Genelkurmay Baskani Orgeneral Yasar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutani Orgeneral Musa Avsever ile Hatay’a gelen Bakan Akar, burada 9 gündür arama kurtarma, yasam destek ve saglik faaliyetlerini yerinde takip etmeye devam ediyor.

Akar’in deprem bölgesindeki çalismalarindan dolayi NATO Savunma Bakanlari Toplantisi’na katilamayacagi, toplantida Türkiye’yi NATO Daimi Temsilcisi Levent Gümrükçü’nün temsil edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA