Diyarbakir'da Enkazda Hayatini Kaybeden Gencin Çektigi Son Görüntü Yürekleri Dagladi

Diyarbakir’in Yenisehir ilçesi Diyar Galeria Sitesi’nde enkaz altinda hayatini kaybeden Emir Çetiner’in çektigi son videoda dile getirdigi "Enkazinla kaldim ben bu beter acilarla" sözleri yürekleri dagladi.

Diyarbakir'da Enkazda Hayatini Kaybeden Gencin Çektigi Son Görüntü Yürekleri Dagladi
Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçelerinde 6 Subat’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerde yikilan binalarda bir yandan arama-kurtarma çalismalari yürütülürken, diger yandan enkazdan çikartilan cenazeler memleketlerine gönderilmeye devam ediliyor.

Diyarbakir’da depreme yakalanan Emir Çetiner (20), annesi Hacire Çetiner ve iki kardesi; Diyarbakir’da yikilan Diyar Galeria Sitesi’nde enkaz altinda kaldi. Diyar Galeria Sitesi’nde arama-kurtarma çalismalari devam ediyor. Enkaz altinda kalan Emir Çetiner’in cansiz bedeni depremin 7’nci gününde çikarilirken, annesi ve iki kardesi ise hala enkaz altinda. Anne ve iki çocuguna arama-kurtarma ekipleri tarafindan ulasilmaya çalisilirken, Emir’in cenazesi annesinin dogup büyüdügü Mardin’in Mazidagi ilçesine bagli Senyuva Mahallesi’nde gözyaslari arasinda defnedildi. Emir Çetiner’in çektigi son videoda dile getirdigi "Enkazinla kaldim ben bu beter acilarla" sözleri ise yürekleri dagladi.
Kaynak: İHA