Kahramanmaras’daki deprem bölgesinde incelemelerde bulunan Yüksekögretim Kurulu Baskani (YÖK) Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, Kayseri’ye geldi. Kayseri ziyaretinde YÖK Baskani Özvar, Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) yürütülen deprem kampanyasi çalismalarini inceledi.
Merkez üssü Kahramanmaras olan depremin ardindan bölgede incelemelerde bulunan YÖK Baskani Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açikgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçesme, dönüs yolunda Kayseri’ye ERÜ’yü ziyaret ederek, yürütülen deprem kampanyasi çalismalari hakkinda ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’dan bilgiler aldi. YÖK Baskani Prof. Dr. Erol Özvar, ERÜ’deki ilk ziyaretini deprem bölgesinden Kayseri’ye intikal eden depremzedelerimiz ve yarali yakinlarinin bulundugu Süleyman Demirel Spor Salonu’na gerçeklestirdi. Ziyaretinde depremzedelere geçmis olsun dileklerini ileten Özvar, ikinci ziyaretini ise ERÜ tarafindan yardim kampanyasinin sürdürüldügü garaj idari amirligine yaparak, burada yürütülen çalismalar hakkinda Rektör Altun’dan bilgiler aldi. Yürütülen çalismalari yakindan inceleyen Özvar, gönüllü ögrenci ve personel ile sohbet ederek, özverili çalismalarindan dolayi Rektör Altun ve ERÜ mensuplarina tesekkür etti.
YÖK Baskani Özvar’in ERÜ ziyaretine; YÖK Üyesi Prof. Dr. Ömer Açikgöz ve YÖK Genel Sekreteri Süleyman Necati Akçesme, ERÜ Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Oktay Özkan, Prof. Dr. Sultan Tasci ve Prof. Dr. M. Hakan Poyrazoglu ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa da eslik etti.