Depremzede Ailelere Ve Çocuklara Destek Oluyorlar

DÜZCE – Deprem bölgesine giden Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügüne bagli psikososyal destek ekipleri, bölgede bulunan çadir kentlerde ve enkaz baslarinda ki aile ve çocuklara destek oluyor.

Depremzede Ailelere Ve Çocuklara Destek Oluyorlar
Kirmizi yelekliler olarak bilinen pisikososyal destek ekipleri depremden etkilenen çocuklarin ve ailelerin normal yasantisina en hizli ve hasarsiz sekilde dönebilmesi için enkaz basinda, hastanede, çadir kentlerde, geçici barinma merkezlerinde mücadele veriyorlar. Bir yandan da vatandaslarin ihtiyaçlarinin belirlenmesi ve ihtiyaçlarinin giderilmesi için özveriyle görev yapiyor.

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügünden deprem bölgesine giden psikososyal destek ekipleri asrin felaketinden etkilenen vatandaslarin ve ailelerinin yaninda önemli destekler sagliyor.
Kaynak: İHA