AK Parti'den Engelliler Için Tekerlekli Sandalye

AK Parti Karabük Il Baskanligi tarafindan ihtiyaç sahipleri için Türkiye Sakatlar Dernegi (TSD) Karabük Subesi’ne tekerlekli sandalye hediye etti.

AK Parti'den Engelliler Için Tekerlekli Sandalye
AK Parti’den yapilan açiklamada, AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkiliç, AK Parti Karabük Il Baskani Ferhat Salt ve AK Parti teskilat mensuplarinin 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nde Türkiye Sakatlar Dernegi Karabük Subesi’ni ziyaret ettigi, Il Baskani Salt tarafindan AK Parti Karabük teskilatlari adina ihtiyaç sahibi hasta, engelli ve yaslilara ulastirilmak üzere tekerlekli sandalye hediye edildigi belirtildi.

TSD Karabük Sube Baskani Yilmaz, “AK Parti Karabük Il Baskanimiz Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilimiz Ali Keskinkiliç ve AK Parti teskilat mensuplarinin dernegimizi ziyaretinde AK Parti Il Baskanimiz Ferhat Salt tarafindan dernegimize bagis sözü verilen tekerlekli sandalyelerin ihtiyaç sahibi engelli vatandaslarimiza ulastirdik. Dün oldugu gibi dernegimize desteklerini hiç esirgemeyen her zaman yanimizda gördügümüz, Ferhat Salt Baskanimiza AK Parti Karabük teskilatlarina tesekkür ediyoruz. Tüm hayirseverlerimizi dernegimize bagis yapmaya engellilerin sesi olmaya davet ediyoruz. Hemsehrilerimiz araçlari görünce çok mutlu oldular. Daha rahat disari çikabilecek olmanin heyecanini ve mutlulugunu yasadilar. Onlara bu mutlulugu yasatan AK Parti Il Baskanimiz Ferhat Salt ve AK Parti Karabük teskilatlarindan Allah razi olsun" dedi.

Kaynak: İHA