Türkiye Model Uçak Sampiyonasi 2024 Yilinda Manisa'da Yapilacak

Model Uçak ve Model Roket Türkiye Sampiyonasinda, Türkiye Sampiyonu olan Alasehir Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Model Uçak Takimi desteklerinden dolayi Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu’nu ziyaret ederek 2024 yilinda Manisa’da yapilacak olan sampiyonada hedeflerinin yine Türkiye sampiyonlugu oldugunu belirtti.

Türkiye Model Uçak Sampiyonasi 2024 Yilinda Manisa'da Yapilacak
Türkiye Hava Sporlari Federasyonun 2022-2023 sezonunda yapilan Model Uçak ve Model Roket Türkiye Sampiyonasinda, Türkiye Sampiyonu olan Alasehir Borsa Istanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Model Uçak Takimi basarilarini ve derecelerini paylasmak için Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu’nu makaminda ziyaret etti.

Sampiyonada turnuvalara destek veren Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu’na tesekkür eden sampiyonlar, 2024 yili sampiyonasinin Manisa’da yapilacagini ve yine Türkiye sampiyonu olacaklarini belirtti.

Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, sampiyon sporculari kutlayarak, "Sizler Alasehir’in gururu oldunuz. Ilçemizin tanitimina katkilar verdiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Basarilarinizin daim olmasini diliyoruz. Belediye olarak her zaman maddi ve manevi olarak destek olmaya devam edecegiz." dedi.

Ziyarette Okul Müdürü Kezban Elçin, Danisman Ögretmen Hasan Ersin ve sampiyon ögrenciler hazir bulundu. Baskan Öküzcüoglu ziyarete gelen sporculara içerisinde egitim malzemelerinin bulundugu birer adet çanta hediye etti.
Kaynak: İHA