Engelli Bireyler Ve Aileleri Ziyaret Edildi

Erzincan Valisi Hamza Aydogdu, vali yardimcilari ve kurum müdürleri ile birlikte Erzincan merkezde ikamet eden engelli bireyleri ve ailelerini ziyaret ettiler.

Engelli Bireyler Ve Aileleri Ziyaret Edildi
Il merkezinde farkli mahallelerde ikamet eden 34 engelli bireyin evlerine gidilerek yapilan ziyaretler kapsaminda; Çigdem Gedik ve ailesini ziyaret eden Vali Hamza Aydogdu, Gedik ailesi ile bir süre görüserek, Çigdem Gedik ve aile bireylerinin ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Hamza Aydogdu ziyarette yaptigi konusmada “Engelli vatandaslarimizin yasadigi sorunlari çözme noktasinda elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlarin ve ailelerinin mutlulugu, yüzlerinin gülmesi bizler için çok önemli. Devletimiz, engelli bireylerin hayat standartlarinin en üst seviyeye yükseltilmesi ve sosyal hayata daha fazla dâhil edilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapti ve yapmaya devam ediyor. Engellilerimize en güzel sekilde bakan ailelerimize de tesekkür ediyorum. Bizler de her zaman sizlerin yaninizdayiz. Allah sizlerden razi olsun." dedi.

Kaynak: İHA