Canbey'den Bas Döndüren Tempo
AK Parti Balikesir Milletvekili ve Disisleri Komisyonu Baskanvekili Dr. Mustafa Canbey’in yogun programi dikkat çekti. Pazartesi günü Balikesir Havran ilçesi yatirimlari toplu açilis törenine katilan, sali günü Ankara’da Ulastirma ve Altyapi Bakani Sayin Abdülkadir Uraloglu ve Marmara Bölgesi Milletvekilleri ile toplanti yapan Mustafa Canbey, çarsamba günü Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantisi için Paris’e gitti. Canbey; “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde bizim davamiz senlik benlik davasi degil, memlekete ve milletimize hizmet etme davasidir. O yüzden askinan çalisan yorulmaz.” dedi.

Sali günü Ankara’da Ulastirma ve Altyapi Bakani Sayin Abdülkadir Uraloglu ve Marmara Bölgesi Milletvekilleri ile toplanti yapan Mustafa Canbey, bölgenin ulasim proje ve yatirimlarini istisare etti. Korucu - Bergama Yolu ihalesi için Bakan beye tesekkür eden Milletvekili Canbey, Ayvalik Balikçi Barinagi, Balikesir Havalimani ve Balikesir’in diger ulastirma ve altyapi projelerini toplanti gündemine tasidi.
Çarsamba günü Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi toplantisina katilmak üzere Paris’e giden Disisleri Komisyonu Baskanvekili Dr. Mustafa Canbey, yogun temposunu sorun gazeteciye sunlari söyledi; “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan liderliginde bizim davamiz senlik benlik davasi degil, memlekete ve milletimize hizmet etme davasidir. Liderimiz, yorulmak, dinlenmek bilmiyorken, milleti için gece gündüz çalisiyorken bize de, genç yasimizda dinlenmek haramdir. O’nun dedigi gibi ‘Askinan çalisan yorulmaz’”
