Ankara'da Kamp Karavan Ve Doga Sporlari Fuari Açildi

Ankara’da kamp, karavan ve doga sporlari ürünlerinin görücüye çiktigi Kamp Karavan ve Doga Sporlari Fuari basladi.

Ankara'da Kamp Karavan Ve Doga Sporlari Fuari Açildi
Ankara Altinpark’ta düzenlenen Kamp Karavan ve Doga Sporlari Fuari meraklilarini bekliyor. Kamp yapma tutkunlarinin evi karavanlar ise fuarda en dikkat çeken ürünler arasinda yer aliyor. Vatandaslar, karavanlarin içerisine girerek yaptiklari testlerle en iyisini ariyor.

Fuari gezen vatandaslardan Havva Bastas, damadinin karavan alacagini söyleyerek, “Çok güzel, begendim. Benim de olmasini isterdim böyle. Arabali istiyordum, kombili olsun ama buna da raziyim. Beni ev isinden kurtarir. Her yer tertemiz, mis gibi. Hem gezersin, hem yersin hem yatarsin” dedi.

Karavan üreticisi Mehmet Garip ise, “Fuarin ilk günü çok güzel gidiyor. Katilimcilarimiz da bizi memnun ediyor. Ankara’daki karavan fuarina özel 150 bin lira ile sinirli sifir faizle bir kredi imkanimiz var. Herkesi karavan sahibi yapmak istiyoruz. Karavanlarimizin tüm modellerini içerisindeki tasarim çesitleriyle buraya getirdik” ifadelerini kullandi.

Fuardaki karavanlar, 150 bin ile 450 bin Türk lirasi arasinda degisen fiyatlara yeni sahiplerini bekliyor. Fuar 8 Aralik’a kadar devam edecek.
Kaynak: İHA