Vali Özkan Yilbasi Gecesi Çalisan Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, 2023 yilinin son saatlerinde kentin huzuru, güvenligi ve vatandaslarin sagligi için çalisan kamu görevlilerini ziyaret ederek yeni yillarini kutladi.

Vali Özkan Yilbasi Gecesi Çalisan Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Muslubelen uygulama noktasinda polis ve jandarma ekiplerini ziyaret ederek görevlerinde basarilar dileyip, yeni yillarini kutladi. Alpaslan Türkes Huzurevi’nde kalan yaslilari da ziyaret eden Vali Özkan, daha sonra Yozgat Sehir Hastanesinde hasta ve saglik personelinin yeni yilini kutladi. Vali Özkan’a Yozgat Il Jandarma Komutani Albay Necdet Özcan ve Il Emniyet Müdürü Recep Tecimer eslik etti.

Yeni yilin tüm dünya insanina hayirlar getirmesi dileginde bulunan Vali Mehmet Ali Özkan, “Muslubelen uygulama noktasinda emniyet ve jandarma ekiplerimiz hem trafik hem de güvenlik uygulamalarina devam ediyor. Bunun yani sira karayollarimiz, saglik teskilatlarimiz, 112 Acil Çagri Merkezimiz ve itfaiye ekiplerimizle tüm çalisanlarimiz ile sahadayiz. Insallah kazasiz belasiz gelen yeni bir yil olur. Yeni bir yila giriyoruz. Yeni yil insallah ilimize, ülkemize ve tüm insanlik alemine hayirlara vesile olur. Bu gece tüm çalisanlarimiz sahadalar, bizler de onlari ziyaret ediyoruz. Bir yandan uygulamalari yerinde görüyoruz, bir yandan da onlarin yeni yilini kutluyoruz. Güzellikleriyle gelip geçen bir yil olur insallah” dedi.

Kaynak: İHA