Kanyon Park Piknik Alani Vatandaslarin Hizmetine Açildi

Karabük Belediye Baskani Rafet Vergili’nin önemli projelerinden biri olan Kanyon Park Piknik Alani düzenlenen törenle vatandaslarin hizmetine açildi.

Kanyon Park Piknik Alani Vatandaslarin Hizmetine Açildi
Törende konusan Belediye Baskani Rafet Vergili, “15 yildan bu tarafa 280’e yakin kayda deger hizmet yapmis bulunuyoruz. Bunun yaninda daha yüzlerce hizmetimiz söz konusu. Öncelikle Karabük’te ne altyapi problemimiz kaldi; kanalizasyon, su problemi, yagmur suyu drenaj problemi. Ne de üst yapi ile ilgili bir problem kaldi. Safranbolu ve Karabük’ün birbirine baglanmis oldugu bir noktada üst üste olan 2-3 tane üniteyi açiyoruz” dedi.

Kanyon Park mevkiinde bungalov evlerine yönelik çalismanin yapildigini ve kisa sürede çalismalarin tamamlanarak açilacagini ifade eden Vergili, “20’ye yakin bungalov evlerini çok ucuz fiyatlara dogum hastanesinde ihtiyaci olan vatandaslarimiza burayi da hazirliyoruz” diye konustu.

“Karabük’ü Cumhuriyetimizin 100 yilinda bir Cumhuriyet kenti olarak yeni senelere hazirlayacagiz” diyen Vergili, “Su anda üst yapi problem bitti, alt yapi problemi bitti ve artik Karabük’te büyük rant hesaplari basladi.

Degerli dostlarim yeni hizmetlerimizi yeni projelerimizi çok yakinda size sunacagiz. Karabük’ün bir ucundan öbür ucuna kadar imarimiz devam edecek. Kentsel dönüsümlerimiz devam edecek, su anda bittigi yerler var, tekrardan tamamlanmasi gereken yerler var. Insallah bunlari tamamlayacagiz” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan yapilan dua ve kesilen kurdele ile Kanyon Park Piknik Alani’nin açilisi yapildi.
Kaynak: İHA