Bodrum'da Yilbasi Öncesi Tüm Ekipler Alarma Geçti

Mugla’nin Bodrum ilçesine 1 günde 10 bin araç giris yaparken, ekipler ise yilbasi öncesi gece gündüz uygulama yapmaya basladi.

Bodrum'da Yilbasi Öncesi Tüm Ekipler Alarma Geçti
Eglence sektöründe ilk 3’e giren Bodrum yilbasinda yine yogunluk yasayacak. Jandarma ekipleri, Bodrum Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, Sahil Güvenlik Ekipleri üst düzey önlemler almaya basladi.

Bodrum’un giris noktalarinda bulunan uygulama noktalarinda ekipler gece gündüz uygulama yapmaya basladi.

Son 24 saatte giren araç sayisi ise 10 bini geçti. Bodrum Belediyesi sehit haberlerinin ardindan konserleri iptal ederken otellerde ise doluluk oranlari yüzde 40’a ulasti. Birçok mekan yilbasi gecesi için hazirliklarini tamamladi. Tüm Bodrum ise belediye tarafindan süslendi.

Bodrum Kaymakami Mustafa Çit, Bodrum Ilçe Emniyet Müdürü Oktay Boydak, Ilçe Jandarma Komutani Yarbay Gökhan Kurgan, Bodrum Sahil Güvenlik Komutani SG Binbasi Rasit Gödelek katildi.

Uygulama yapilan araçlarin yanina giden Kaymakam Çit Bodrum’da yilbasini geçirecek yerli turistlere mutlu yillar diledi.

Bodrum Kaymakami Mustafa Çit, “Bodrum Torba Uygulamasinda jandarma ve polis ekiplerimizin denetimlerine katildik. Bodrum’da yilbasinin iyi geçmesi için jandarmamiz, polisimiz, sahil güvenligimiz ve belediyemiz tedbirlerini aldi. 28 araçli ekip, 33 asayis timi ile 1 bomba 2’de uyusturucu arama köpegi olmak üzere 162 jandarma personelimiz ile 51 emniyet ekibi, 30 araçla, 1 bomba arama köpegi olmak üzere 251 polis personelimiz görev yapacak. Sahil güvenlikte ise 9 sahil güvenlik botu ve 79 personelle yilbasinda görev yapacak. Ayrica 94 zabita personeli de görev yapacak. Birlik ve beraberlik içerisinde insanlarimizin yilbasini geçirmesini diliyorum. Terörü lanetliyoruz, kahraman Mehmetçiklerimize Allah rahmet eylesin diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA